Meny
Meny

Säkerhet med omtanke

Vi skapar säkra arbetsplatser genom anpassade lösningar, med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den.
 
Vi finns idag på ett 80-tal platser i Norden och Baltikum med runt 1 100 anställda och omsätter cirka 2,4 miljarder SEK per år. Sedan 2020 är vi en del av en större koncern, Ramudden Global som finns i 11 länder med över 4 500 anställda.

Arbeta hos oss

Grunden för vår företagskultur är vad vi kallar Ramuddenandan. Den innebär att vi har kunden i fokus, sätter medarbetarnas hälsa och säkerhet främst samt att vi ska vara bäst på det vi gör. Vi strävar också efter en god sammanhållning där alla trivs och är med och bidrar.
 
Vårt syfte
Vi jobbar för att alla ska komma hem oskadda varje dag.
 
Våra kärnvärden
Vi är nära, drivna och omtänksamma.

Passion for Health
Tillsammans bygger vi Ramuddenandan

Vårt friskvårdsprogram Passion For Health startades 2016 för bättre hälsa och mer glädje i livet. Vi vill uppmuntra till att träna regelbundet och långsiktigt. Sedan dess har utbudet inom ramen för programmet utökats och idag kan du som medarbetare på Ramudden Sverige ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.